Santa Monica

Sådär, då var det dags igen :) 
Har dragit mig lite för att skriva då vi ännu inte har flyttat över några bilder från telefonen till datorn, men den som väntar på något gott.... :)
 
Vår sista kväll i Hollywood bestämde vi oss för att gå ut och käka då det bara blivit lättare mat, eller om man hellre vill kalla det snabbmat :) Vi promenerade förbi restaurang efter restaurang längs med Hollywood Bldv, men det vara bara hamburgare. Tillslut orkade vi inte gå längre, hungriga som vi var blev det såklart ett Hamburgeställe! Supernice burgare för Isaks del, jag som tog en wrap med buffalowings kunde inte äta alls, då det var suuuuperspicy! 
 
Dag 3, 
 
Vi checkade ut ganska skapligt på onsdagen och lämnade Hollywood. På vår färd mot Santa Monica körde vi igenom Beverly Hills och Belair för att kolla på lite kändiskåkar. Vi kikade bland annat Nicholas Cage's och Britt Eklands hus. Mycket fina områden, men dom flashigaste husen döljer sig troligen bakom de gigantiska häckar man kan beskåda. 
Vi gjorde även en avstickare till Malibu. Där åkte vi också mest och kikade på kåkar som låg längs med kustremsan, här var det mer morderna hus, så det var helt annorlunda mot de tidigare kåkarna vi sett. När vi kollat klart stannade vi och tog en lunch och en liten promenad på piren och spande in guysen som surfade i det förmodligen iskalla Stilla Havet. 
När vi kom till Santa Monica och skulle checka in på vårt hotell stod Bengt Magnusson med frugan/älskarinnan i receptionen, (en kul parantes) :) Vi gick ner till piren bland det första vi gjorde och Isak fick äntligen se sitt älskade Bubba Gump Shrimp från filmen Forest Gump. Efter att ha spatserat runt ett tag tog vi en repa på stan och satte oss och tog en öl och planerade en del av fortsättningen på resan. Vi bestämde oss för att stanna i Santa Monica ytterligare en natt. 
Efter att ha bokat o donat på rummet var det dags att ge sig iväg för lite käk, och givetvis gick vi till Bubba Gump. Superhäftig miljö och väldigt bra service! 
Isak åt bland det godaste han ätit (räkor, penne och limeaktig sås), men jag hade som vanligt otur när jag är så "crazy" (som Isak säger) och beställde nåt "ovanligt". Jag menar, hur svårt ska det vara att fylla en räka med vitlök (som det stod på menyn) utan att köra hela skiten i en mixer med tonfisk och massa andra konsitiga kryddor. Luring där! 
 
Dag 4, 
 
Startade dagen med att vi ringde till min bästaste svärmor för att gratulera henne på hennes dag. Sen blev det ett samtal till min supergulliga svärfar som berättade att Kross hade det skitbra! Bättre start på dagen kan det knappast bli! 
Vi checkade ut från hotellet och körde till nästa hotell, bara nån kilometer bort. 
Det var ett sånt där riktigt fräsigt hotell där dom kom och öppnade bildörren, bar väskorna och parkerade bilen. Svenskar som vi var lämnade vi inte en cent i dricks, men jag frågade faktiskt om det gick bra att lämna det i samband med att vi checkade in då vi inte hade några kontanter :) Det gick super att göra så, tack och lov. När vi checkat in ca 5 timmar senare och fick våra väskor till rummet dricksade Isak på allt till den kinesiska amerikanaren så han måste ha trott att han gjorde ett jävligt bra jobb :) 
Efter att ha lämnat bilen och väskorna på hotellet så begav vi oss ner till piren igen för att hyra cyklar och därmed ta oss till Veince beach. Det är det bästa vi har gjort!! Vilken upplevelse att se den gigantiska stranden, husen som låg brevid, folk på inlines, jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan men det var helt jävlia grymt! Det måste upplevas :) 
Efter att ha cyklat ca 6 km tur och retur begav vi oss till hotellet och tog en kall i väntan på att få checka in. 
När vi fått vårt rum begav vi oss ganska snart ner till poolen för att ta oss ett dopp, den var dock bara fisken Isak som badade. Nu sitter vi "ute vid lobbyn" på hotellet då vi är för snåla för att betala 15 dollar för internet på rummet, när det är så trevligt här ute. 
Isak har spanat in en bra restaurang under tiden jag har varit osocial och suttit här och skrivit :)
 
Imorgon kommer vi att lämna Santa Monica och stanna till på ett flertal ställen längs med vägen ner till San Diego. 
 
Ha det gött kompisar//
Isak o Bella
 
 
 
Mönka
2014-04-25 @ 08:55:07

Ett tips är att åka och kolla in Fashion Island i Newport Beach. Super fint shopping center. Typ för "fint folk" men roligt att strosa omkring. Det är inte bara innomhus. Ta inte motorvägen utan 1:an. Kan ta lite tid men man får se lite både bad and good areas! Annars ta motorvägen, kör av när ni kommer till Huntington Beach. Körvid havet neröver! Ja, det är nog bättre ide!😃 Laguna Beach är fint. Där bor Hanna ungefär!

Svar: Åh sicka bra tips :) det ska vi spana in! Vi har tänkt att viga hela dagen åt att köra längs med 1:an och stanna på de flesta ställena :) jag vinkar till Hanna när jag är där :)
ii.blogg.se




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0